Henri Mikkonen Pienen miehen asialla

Obama on ylivoimainen suosikki ensi yönä

Kansainvälisten vedonlyöntimarkkinoiden mukaan USA:n ensi yönä sulkeutuvien presidentinvaalien tulos näyttää varsin selvältä. Obama voittaa vaalit n. 80 % todennäköisyydellä.

 

Brittiläisessä Betfair-vedonlyöntipörssissä on tällä hetkellä lyöty pelkästään vaalin voittajasta vetoa n. 20 miljoonalla punnalla. Kyseessä on erittäin iso vaihto yksittäiseen kohteeseen, eli markkinan voidaan sanoa olevan syvä. Kun kohde saavuttaa näin paljon vaihtoa, sen antamia kertoimia voidaan pitää kohtuullisen harhattomina. Betfairilla Obaman kerroin on nyt 1,21 ja Romneyn 5,7.

 

Romneyn voittoa voitaisiin pitää todellisena yllätyksenä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Jarmo Alanko

Paljon on kyllä asetettu vetoja kyseiseen kohteeseen, mutta mikä tekee tästä kyseisestä vedosta hieman epäilyttävän on se, että jenkkien(kin) seuraava presidentti on valittu jo parisen vuotta sitten. Tällä kertaa presidenttikauttaan jatkaa Obama, mutta seuraavan kauden presidentti on vielä tuntematon (huom. meille rivikansalaisille).

Presidenttejä kun ei vaaleilla valita, vaikka kuinka demokraattiselta valinnalta se vaikuttaisikin..

Tästä esimerkkinä se, että KAIKKI Usan presidentit Nixonin jälkeen on valittu Bilderbergin antamien ohjeiden ja linjausten mukaan. Jos et usko, vilkaise vaikka kutsuttujen lista.
Toisin sanoen se, että Romney käyttää 1,3mrd dollaria kampanijaansa, tarkoittaa vain sitä, että rahaa on ns. tuhlattu omien firmojen kautta ja näin tienattu rahaa ja samalla luotu massalla harhakuva siitä, että presidenttivaaleista tuli tiukka ja hyvin kilpailutettu ohjelmanumero.

Toisaalta sillä ei ole mitään väliä mikä keulakuva jenkeillä siellä valkoisessa talossa edustaa, kun päätökset tehdään jossain aivan muualla.

Tieto lisää tuskaa :/

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

Jarmo Alanko kirjoitat pelkkää asiaa. Ketkä suomalaiset olivatkaan Bilderbergkokouksessa? Ainakin Jyrki Katainen, Hesarin toimittajia, Nokian Jorma Ollila ja kaiketi myös muita. He siis olivat mukana kuulemassa USAn presidentin nimeämistä.

Käyttäjän henrimikkonen kuva
Henri Mikkonen

Älkää nyt viitsikö. Bilderberg ei nimitä Yhdysvaltain presidenttiä.

Tämän kirjoituksen innoitus oli siinä, että suomalaisten TV-uutisten mukaan tulosta ei muka voisi ennustaa. 20 miljoonan vedonlyöntimarkkina sanoo, että toinen on ylivoimainen suosikki.

Toimituksen poiminnat